Acasă > Eveniment > Aproape 18 tone de hârtie şi carton din remorca unui autotren, cuprinse de flăcări , în Vrancea

Aproape 18 tone de hârtie şi carton din remorca unui autotren, cuprinse de flăcări , în Vrancea

Aproape 18 tone de hârtie şi carton din remorca unui autotren au fost cuprinse de flăcări, miercuri noapte, în oraşul Adjud, judeţul Vrancea, iar pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproximativ patru ore, ei stabilind că focul a fost provocat de scântei produse la sistemul de frânare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă, incendiul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia de Pompieri Adjud.

”Intervenţia pentru stingerea incendiului a fost dificilă din cauza densităţii mari de sarcină termică, fiecare balot de maculatură trebuind desfăcut pentru asigurarea lichidării complete a focarelor ascunse. Intervenţia a durat aproximativ patru ore, deoarece echipajele de pompieri au asigurat şi gestionarea posibilelor situaţii de urgenţă care s-ar fi putut crea pe parcursul transportului resturilor de maculatură la groapa de gunoi amplasată în afara localităţii”, a declarat Cristina Duţă.

În urma incendiului au ars aproape 18 tone de hârtie şi carton, prelata remorcii şi s-a deteriorat puntea din spate a capului tractor, înmatriculat în judeţul Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.