Acasă > Monden > Ariana Grande, Katy Perry, Coldplay și Robbie William au cântat în memoria victimelor de la Manchester

Ariana Grande, Katy Perry, Coldplay și Robbie William au cântat în memoria victimelor de la Manchester

Aproximativ 50.000 de persoane au asistat la concertul caritabil ”One Love Manchester” organizat, duminică seara, la Manchester, în memoria victimelor atentatului din 22 mai.

Evenimentul, desfășurat pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford, a avut drept scop adunarea de fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de atacul terorist care a dus la moartea a 22 de oameni și rănirea altor peste 100.

Pe scenă au urcat staruri ale muzicii precum Ariana Grande, Katty Perry, Miley Cirus, Robbie Williams, Justin Bieber, Niall Horan, Pharrell Williams, trupele The Black Eyed Peas, Coldplay și Take That.

”Doresc să vă mulţumesc tuturor din tot sufletul pentru că sunt aici astăzi. Vă iubesc enorm. Vă mulţumesc că aţi venit împreună şi că sunteţi atât de iubitori, puternici şi uniţi. Vă iubesc tare mult şi cred că acest mod de iubire şi de unitate pe care îl emanăm este remediul de care are nevoie lumea astăzi. Aşa că vreau să vă mulţumesc că sunteţi astfel”, a declarat Ariana Grande.

Potrivit organizatorilor, a fost strânsă suma de peste 10 milioane de lire, bani proveniți din vânzarea biletelor și a produselor promoţionale, dar și din donaţiile prin SMS în Marea Britanie, linia telefonică fiind deschisă în timpul celor trei ore de concert.

Banii vor merge către Fondul de Urgenţă We Love Manchester.

22 de oameni, printre care și copii, au murit pe 22 mai după ce un tânăr cu orgini libaneze s-a aruncat în aer la finalul unui concert pe care cântăreaţa americană Ariana Grande l-a susținut pe Manchester Arena.

Alte peste 100 de persoane au fost rănite, 50 dintre acestea fiind și acum internate în spitale.

Săptămâna trecută Ariana Grande le-a făcut o surpriză fanilor săi care au fost răniți în atacul cu bombă, vizitându-i la spital.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.