Acasă > Social > Atenție în trafic! Aglomerație pe Autostrada Soarelui

Atenție în trafic! Aglomerație pe Autostrada Soarelui

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că astăzi pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, circulația rutieră este foarte intensă, iar valorile de trafic sunt în creștere.

Polițiștii precizează că pentru prevenirea evenimentelor nedorite, conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste prudență sporită la volan, să nu efectueze manevre periculoase și, foarte important, să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte (pentru a putea opri în condiții de siguranță în orice moment).

”De asemenea, recomandăm automobiliștilor care se deplasează către mare să achite tariful de trecere pentru podurile peste Dunăre (peaj) la stațiile de alimentare cu carburanți sau prin sms, la numărul 7577. Dacă se optează pentru plata peajului la distribuitorii autorizați sau prin sms, acesta se poate achita înainte de utilizarea podurilor sau până la ora 24.00 a zilei următoare trecerii”, subliniază Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.