Acasă > Eveniment > Cristian Boureanu scapă de arest

Cristian Boureanu scapă de arest

Cristian Boureanu scapă de arestul preventiv.

Fostul parlamentar a fost plasat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de ultraj, după ce a lovit un polițist rutier.

Decizia a fost luată astăzi de Tribunalul București.

Instanța a mai stabilit că Boureanu nu are voie să părăsească Bucureștiul și să comunice cu martorii din dosarul în care este judecat.

Totodată, el este obligat să se prezinte la fiecare termen de judecată și să meargă o dată pe săptămână la secția de poliție care îl va avea sub supraveghere.

Boureanu este astfel eliberat din Penitenciarul Rahova, după două luni de arest.

El a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârșirea a trei infracțiuni de ultraj.

Procurorii spun că pe 9 iunie, în jurul orei 01:30,  fostul deputat, aflat pe locul din dreapta-faţă într-un autoturism oprit în trafic în zona Pieţei Charles de Gaulle de către un echipaj de Poliţie Rutieră, a devenit violent la momentul solicitării documentelor de identitate de către un agent de poliţie.

Boureanu a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte la portiera autoturismului, i-a rupt uniforma și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.

Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, care a căzut la pământ.

Sursa video: Youtube

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.