Acasă > Economie > Hagi vinde hotelul Iaki din stațiunea Mamaia

Hagi vinde hotelul Iaki din stațiunea Mamaia

HagiGheorghe Hagi vrea să investească mai mult în FC Viitorul.

El dorește să renunțe la afacerile din turism astfel încât să se ocupe mai mult de echipa de fotbal de la malul mării.

Profit.ro notează că acesta este motivul pentru care Hagi a decis să vândă hotelul Iaki pe care îl deține în stațiunea Mamaia.

Regele a purtat discuții cu mai mulți investitori, iar prețul pe care îl cere pentru hotel este de 9 milioane de euro, deși inițial suma era de 12 milioane euro.

 

”Cu Viitorul Constanța, echipa sa de fotbal, pe primul loc al campionatului, și cu Academia de Fotbal în plină expansiune, hotelul Iaki, chiar dacă profitabil, este un business pe care Hagi nu-l cunoaște prea bine și pe care nu-l conduce personal. <<Din acest motiv, Hagi cochetează de câțiva ani cu ideea vânzării hotelului, încercând, destul de timid, să discute acest subiect cu câțiva investitori mari de pe pe litoral>>, au declarat pentru Profit.ro surse din piața de turism de pe litoral.

Deși în 2015 a derulat afaceri de 3 milioane de euro pe an și un profit net mai mare de 500.000 de euro, hotelierilor cu care a discutat li s-a părut ușor exagerat prețul de 12 milioane de euro, cerut inițial. Fostul fotbalist și-a redus pretențiile la 10 milioane de euro, moment în care, spun sursele citate, a intrat în negocieri cu un grup de investitori chinezi interesați să preia hotelul.

Acum este hotărât să-l vândă și, din acest motiv, a scăzut prețul la 9 milioane de euro”, notează Profit.ro.

Hotelul Iaki este clasificat la patru stele și are 125 de camere, restaurant, mai multe săli de conferință, spa și piscină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.