Acasă > Social > „Litoral TV învie speranța”

„Litoral TV învie speranța”

Campania „Litoral TV învie speranța” s-a încheiat înainte de sărbătorile pascale, însă cazurile prezentate continuă să impresionze. Cele două fetiţe rămase fără tată au primit vizita reprezentanţilor Crucii Roșii, filiala Constanța. Surorile Diana și Amalia Buzgaru au avut parte de o nouă surpriză. După mediatizarea situaţiei lor dramatice în cadrul campaniei „Litoral TV învie speranța”, reprezentanții Crucii Roșii, filiala Constanţa au decis să le ajute şi ei pe fete. Aşa că le-au adus de la hăinuțe și jucării până la dulciuri și rechizite.

“Am primit penar, jucării, dulciuri și hăinuțe”, a spus Amalia.

Chiar şi bunica fetiţelor s-a bucurat de atenţie. Aceasta a primit alimente și produse cosmetice. Implicarea celor de la Crucea Roşie Constanţa a impresionat familia.

“Mulțumim frumos tuturor celor care ne-au ajutat și în continuare mulțumim celor care ne ajută”, a spus Ana Buzgaru.

Voluntarii spun că această vizită este prima dintr-un lung şir, pentru că familia va beneficia în continuare de ajutor.

“Am auzit de acest caz în urma campaniei pe care televiziunea Litoral TV a făcut-o cunoscută și atunci am spus că este cazul ca și noi, Crucea Roșie să fim alături de aceste persoane. Sperăm ca pe viitor, tot cu ajutorul oamenilor de bine care donează Crucii Roșii să putem fi în continuare atât alături de această familie, cât și de alte familii care sunt încercate în această perioadă de fel și fel de neajunsuri”, a declarat Carmen Lungu, președintele Crucii Roșii, filiala Constanța.

Voluntarii Crucii Roşii continuă acţiunile de binefacere, astfel că în această săptămână şi familia Colgiu din Valu lui Traian va primi ajutoare. Acesta este un alt caz prezentat în cadrul campaniei „Litoral TV învie speranța” care a impresionat oamenii cu suflet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.