Acasă > Administratie > Primăria Constanța reia licitația pentru amplasamentele comerciale din municipiu și stațiunea Mamaia

Primăria Constanța reia licitația pentru amplasamentele comerciale din municipiu și stațiunea Mamaia

Primăria Constanța anunță reluarea licitaţiei publice pentru închirierea de amplasamente rămase în Constanța și stațiunea Mamaia, în vederea desfășurării de activități comerciale temporare în zone publice, în perioada sezonului estival 2017.

Municipalitatea precizează că licitația va avea loc pe 19 iunie, ora 12:00, la sediul din bd. Tomis nr. 51, pentru

– producere și comercializare sucuri naturale/sandwich-uri sau pop-corn/vată de zahăr (utilaj specializat – vehicul/aparat) (Constanța);
– închiriere echipament sportiv (biciclete simple/karturi) (Constanța);
– comercializare înghețată (tonetă) (Constanța);

– comercializare hand made (aticole lucrate manual) și cadouri estivale cu articole promoționale pentru municipiul Constanța, stațiunea Mamaia și Sat Vacanță.

Garanţia de participare (rambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate. Taxa de participare (nerambursabilă) este de 100 lei/amplasament/tip de activitate.

Documentele licitaţiei se pot procura începând cu data de 12.06.2017, între orele 13:00 – 16:00, de la Centrul de Informare pentru Cetățeni situat  pe bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116 C, etajul II, biroul nr. 3, unde se pot solicita și informații suplimentare.
Data limită pentru depunerea ofertelor este 16.06.2017, ora 16:00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.