Acasă > Economie > Rabla 2017. Vezi când începe programul

Rabla 2017. Vezi când începe programul

Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, a declarat astăzi că programele ”Rabla” și ”Rabla Plus” vor demara, în acest an, în jurul datei de 10 mai.

Până atunci se vor desfășura dezbaterile publice pe această temă și sesiunea de validare a producătorilor.

”Îi anunț pe toți românii care au mașină mai veche de 10 ani că, probabil în jurul datei de 10 mai, vor putea să acceseze programele ‘Rabla’ și ‘Rabla Plus’. Ministerul Mediului are postat pe site Ghidul de finanțare pentru cele două programe, ghid care este în dezbatere. (…) Am reușit și chiar ne-am dorit să lansăm deodată ambele programe, atât ‘Rabla’, cât și ‘Rabla Plus’, undeva în jurul datei de 10 mai, pentru că de data aceasta cetățenii sau persoanele juridice care doresc să-și achiziționeze o mașină electrică beneficiază de o primă de 10.000 de euro și au posibilitatea să beneficieze și de cei 6.500 de lei care înseamnă prima de casare”, a spus Grațiela Gavrilescu, la Antena 3.

Oficialul a adăugat că bugetul alocat pentru acest an în cadrul programului ‘Rabla’ se situează la 180 de milioane de lei, iar prima de casare rămâne, ca și în 2016, la 6.500 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.