Acasă > Economie > Trenurile Soarelui ajung pe litoral. Cât costă un bilet spre mare

Trenurile Soarelui ajung pe litoral. Cât costă un bilet spre mare

Turiștii vor putea ajunge și în această vară la mare călătorind cu ”Trenurile Soarelui”.

CFR Călători anunță că începând de vineri, 9 iunie 2017, intră în circulație ”Trenurile Soarelui”, programul estival de transport al companiei.

De mâine și până pe 10 septembrie, peste 40 de trenuri vor asigura legături din toată țara către Delta Dunării şi staţiunile de la Marea Neagră.

Pe perioada sezonului estival vor fi  suplimentate trenurile, iar o parte dintre acestea vor avea ruta prelungită până la Constanța/ Mangalia și retur.

În plus, majoritatea trenurilor care sosesc din țară vor avea legături frecvente cu trenuri care circulă între Constanța și stațiuni.

”Biletele de tren sunt accesibile tuturor prin gama variată de reduceri disponibile. Pentru serviciile cuprinse în programul special estival sunt valabile toate facilitățile de călătorie acordate prin legi sau hotărâri de Guvern în vigoare.

O călătorie București – Constanța, fără reduceri, este 59,6 lei la tren IR. Dacă se achiziționează un bilet dus-întors călătorul beneficiază de 10% reducere, iar dacă biletul este achiziționat online se mai adaugă o reducere de 5%. De asemenea, pentru cumpărarea biletelor cu cel puțin 21 de zile în avans reducerea este de 25% din tariful de transport. Cu oferta Minigrup 2-5 reducerile acordate sunt de până la 30% dacă achiziționarea se face online”, se arată într-un comunicat al CFR Călători.

Potrivit companiei, trenurile Litoral, care circulă cu viteză sporită fără opriri intermediare între București Nord – Constanța și retur, ajung la destinație în aproximativ două ore.

Durata călătoriei cu celelalte trenuri InterRegio, pe ruta București – Constanța, este în medie de 2 ore și 20 minute.

”20 de trenuri vor pleca zilnic din București spre Constanța, 11 cu destinația Mangalia și cu opriri în toate stațiunile de la Malul Mării. În intervalul orar 07:30 – 10:30 cadența este de aproximativ un tren la fiecare 30 de minute, iar în intervalele orare 02:55-07:30 / 13:00-17:00 frecvența plecărilor este de aproximativ un tren pe oră”, mai menționează compania.

Informații despre trenurile care circulă spre litoral găsiți AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.