Acasă > Social > Val de evenimente pe litoral. 40.000 de turiști în minivacanța de 1 Mai

Val de evenimente pe litoral. 40.000 de turiști în minivacanța de 1 Mai

Aproximativ 40.000 de turiști sunt așteptați să petreacă minivacanța de 1 Mai pe litoral, bucurându-se de o serie de evenimente pentru toate gusturile, organizate în cluburi, pe plaje sau în locaţii turistice, preponderent în stațiunile Mamaia, Vama Veche şi în municipiul Constanţa.

Asociaţia Litoral – Delta Dunării a anunțat că în perioada 28 aprilie-1 mai va avea loc o nouă ediție a festivalului de muzică electronică Sunwaves.

Organizatorii spun că vor fi 4 zile de distracție în nordul stațiunii Mamaia, la care vor fi prezenți DJ români şi internaţionali, din ţări precum Germania sau Italia.

Pe 28 aprilie va avea loc și primul festival gastronomic al verii, ”Festival du Bonheur – pour les gourmands”, în zona plajei din Mamaia Nord, pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi. Intrarea va fi liberă.

Vor fi 60 de food trucks cu preparate româneşti, americane, mexicane, japoneze şi de diverse genuri de bucătărie internaţională, iar accesul la cumpărarea de mâncare se va face în baza unui card care va fi alimentat de turişti cu orice sumă dorită.

Duminică, 30 aprilie, la Mamaia va fi organizat un show de maşini de drift. Tot atunci va avea loc un mega concert pe plajă cu trupele Provincialii, Vunk şi Ionuţ Galani.

Preşedintele ALDD, Corina Martin a declarat că în Vama Veche, turiștii sunt așteptați la Sunset Festival, iar între 26 aprilie şi 1 mai va avea loc  Festivalul Berii organizat la Pavilionul Expoziţional din Mamaia.

Printre artiștii invitaţi se află Bere Gratis, Dan Helciug şi Spitalul de Urgenţă, Mihai Mărgineanu Band, Nightlosers, Compact, Trupa Veche, Fly Project, DJ Project şi Giulia, Gipsy Casual și Haiducii.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.