luni, februarie 24, 2020
Acasă > Cultura > „Titanic Orchestra“, iluzie şi speranţă, pe scena Teatrului de Stat

„Titanic Orchestra“, iluzie şi speranţă, pe scena Teatrului de Stat

Sâmbătă, 12 mai, de la ora 19.00, la Teatrul de Stat Constanţa, se va juca piesa „Titanic Orchestra”, de Hristo Boicev, în regia artistică a lui Iulian Enache, scenografia Lăcrămioarei Dumitraşcu şi muzica lui Adrian Hasna Preda. Din distribuţie, vor face parte actorii Marian Adochiţei, Georgiana Mazilescu, Cosmin Mihale, Remus Archip, Ionuţ Alexandru, Laura Crăciun.
Piesa aduce în viziunea publicului o lume apropiată nouă, dar totuşi necunoscută. O lume din care noi facem parte, dar nu vrem să recunoaştem. Multe iluzii, multe speranţe de a fugi din realitate în iluzie, ca mai apoi să existe dorinţe aprigi de a fi reprimite în mijlocul realităţii.

“«Titanic Orchestra» este un spectacol despre oameni puţin mai comuni şi mai special decât ne-am obişnuit noi să fie. Este un spectacol despre ce vedem şi ce nu vedem, sau ce refuzăm să vedem şi ceea ce reuşim să vedem la un moment dat. Este vorba de acei oameni care au sau nu au şansă în viaţă, care au sau nu au viitor, aparent noi pornim cu aceeaşi încărcătură biologică şi ea se transformă pe parcurs în funcţie de întâlnirile pe care noi le avem pe parcurs, cu şcoala, cu oamenii, cu colectivul, cu familia, societatea în ansamblu şi atunci ne transformăm. Unii reuşim, avem câteva reuşite, unii nu. În acel moment, totul începe să fie tributar”, spune regizorul Iulian Enache despre piesă.

Sursa: www.cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *