vineri, 14 august 2020
Acasă > Eveniment > 1 mai muncitoresc se sărbătorește la Năvodari

1 mai muncitoresc se sărbătorește la Năvodari

Și anul acesta năvodărenii și turiștii sunt invitați să petreacă românește de 1 mai. Primăria și Consiliul Local Năvodari organizează o petrecere câmpenească în Tabăra Năvodari. Atmosfera va fi întreţinută de cunoscute ansambluri populare, iar micii şi berea rece nu vor lipsi.

Mititei fierbinți stinși cu bere rece, muzică tradițională și un chef de zile mari! Asta îi așteaptă pe năvodărenii și turiștii care vor participa de 1 mai la sărbătoarea câmpenească organizată de Primăria si Consiliul Local Năvodari. Şi cum nicio petrecere nu este completă fără muzică pe scenă vor urca îndrăgiți interpreți de muzică tradițională și nu numai. Atmonsfera va fi întreținută de  Ileana Ciuculete, Dan Cernăvodeanu, Axinte, Bianca Cristea, Cristi Dules, Marius Văduva si trupa Talisman.

Precizăm că , la ediţiile trecute, năvodărenii au venit cu mic, cu mare în tabăra Năvodari, pentru a petrece alături de reprezentanţii administraţiei oraşului, fiecare petrecere fiind la fel de reuşită, ceea ce garantează organizatorii şi în cazul ediţiei din acest an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *