10 noi stații Rompetrol și un nou concept în 2020

  •  
  •  
  •  
  •  

Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român a finalizat construcția unei noi benzinării în localitatea 1 Decembrie – Ilfov și ajunge astfel la 10 noi statii deschise în acest an. Operate sub brandul Rompetrol, rețeaua Fondului se ridică în prezent la 30 de unități, care comercializează exclusiv gama de carburanți auto Efix – produși de rafinăria Petromidia Năvodari.

Cele 10 noi benzinării sunt situate în județele Cluj, Ilfov, Prahova, dar și în localitățile Curtea de Argeș, Șimnic și Călimănești, precum și în Municipiul București.

„În contextul întârzierilor generate de COVID 19 – livrări materiale, lucrări/brașamente, avize/recepții, am reușit să ne continuam și în acest an programul de extindere a rețelei de distribuție carburanți în România. Noile stații reconfirmă angajamentul Fondului și al acționarilor săi în susținerea sectorului energetic și a investițiilor strategice, prin crearea de noi locuri de muncă, noi surse de finanțare a bugetelor locale și centrale, dar și construcția unei noi capacități de producție energie electrică și termică în regiunea Dobrogea.”, a declarat Iskander Abdibaitov, directorul general al Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român

Cu un număr de circa 170 de angajați, noile benzinării oferă clienților produse și servicii de calitate din categoriile gastro și shop, cum ar fi: un sortiment variat de produse fresh realizate în condiții stricte de igienă, o selecție atentă de produse tip retail convenience.

La acestea se adaugă produse și servicii specifice categoriei auto, precum rezervoare AdBlue, pompe rapide, skid gaz petrolier lichefiat, parcări auto și tir, dar și puncte de încărcare electrică.

“Clienții noștri vor avea parte de o plăcută surpriză după încheierea acestei perioade dificile, îi asteptăm cu un nou concept al stațiilor Rompetrol, caracterizat prin alinierea elementelor constructive exterioare la tendințele actuale și o optimizare a spațiului de producție destinat produselor gastro. Dacă elementele constructive exterioare realizate din materiale ecologice si echipamente eficiente energetic definesc nouă imagine Rompetrol, partea interioară pune accentul pe o optimizare a spațiului alocat pentru pregătirea de noi sortimente de produse/meniuri proaspete.”, a declarat Iskander Abdibaitov, directorul general al Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român

Conceptul a fost dezvoltat intern la finele anului trecut și a fost lansat în prima parte a acestui an prin noua stație din București – Sisești, ea devenind laboratorul de testare și observare a clienților, a feedback-ului și a sugestiilor acestora. Stațiile Curtea de Argeș și Valea Oltului – Calimănești reprezintă și reflectă liniile definitorii ale noului concept.

Elementele structurale și vizuale ale copertinei și magazinului au un format minimalist și scot în evidență brand-ul HEI, anunțând astfel un focus accentuat pentru dezvoltarea gamei de produse fresh preparate în stație. Noile elemente de comunicare vizuală, display-urile digitale și tehnologiile folosite sunt de ultimă generație și reprezintă semnătura Rompetrol pentru preocuparea permanentă de a veni în întâmpinarea nevoilor clienților.

Noul design al stațiilor va fi implementat doar în viitoarele locații, în baza unor analize complexe privind traficul, poziționarea geografică, numărul de clienți și preferințele acestora în selecția produselor gastro.

Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român și-a propus să atingă până în 2023 o rețea de 84 benzinării în România, care vor asigura crearea a peste 1.000 de noi locuri de muncă, mai mult de 5.000 de persoane  implicate în diverse faze de dezvoltare și peste 1.200 parteneri comerciali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *