vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Educatie > 17 copii de la Grădiniţa „Peştişorul de Aur” au vizitat mini grădina zoologică de la Legmas

17 copii de la Grădiniţa „Peştişorul de Aur” au vizitat mini grădina zoologică de la Legmas

Primăria oraşului Năvodari, la iniţiativa primarului Nicolae Matei, reia acţiunile prin care elevii din localitate sunt încurajaţi să iubească animalele. Astfel, administraţia condusă de primarul Nicolae Matei îi invită pe cei mici, dar şi pe elevii şcolilor generale şi liceenii din Năvodari, la mini grădina zoologică amenajată în incinta SC Legmas SA din localitate.

Cei 17 micuţi de la „Peştişorul de Aur” au fost însoţiţi de educatorul lor, Lucreţia Văduva.

Ieri, în prima zi de când acest program al administraţiei năvodărene a fost reluat, 17 copii de la Grădiniţa „Peştişorul de Aur” au vizitat animăluţele care trăiesc aici. Încântaţi, cu toţii au promis că vor reveni ori de câte ori vor avea ocazia, iar primarul, la rândul lui, pe promite tuturor că şi pe viitor va face eforturi de a derula proiecte de acest gen în Năvodari.

Precizăm că în zilele următoare, programul de vizitare al mini grădinii zoologice continuă. Conform programul stabilit, în data de 2 aprilie vor merge să vadă animalele 80 de copii care studiază în instituţiile de învăţământ din Năvodari; pe 3 aprilie vor ajunge aici 140 de copii şi câte 120 de copii vor vizita mini grădina zoologică în zilele de 4 şi 5 aprilie.

Primarul Matei anunţă că lista este deschisă pentru toate cadrele didactice interesate să îi aducă pe elevi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *