17 septembrie – comunicat ENEL

  •  
  •  
  •  
  •  

Pentru lucrările anuale de reparatii si întretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, Enel distributie Dobrogea, Zona MTJT Constanta, întrerupe furnizarea curentului electirc, luni, până la ora 16.00. sunt afectati consumatorii din Constanta, care locuiesc în zona centru, pe străzile Ecaterina Varga, Vasile Turcanu, Negru Vodă, Vasile Alecsandri, Postei. De asemenea nu au curent electric până la ora 16.00, nici sediul Romtelecom, Restaurantul Pescărus si Scoala Generală numărul doi. Până la ora 16.00,  nu au curent electric nici consumatorii din zona Tomis II, care locuiesc pe străzile Bucovinei, Alexandru cel Bun, Dumbrava Rosie si Bogdan Vodă.

Pentru lucrările anuale de reparatii si întretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, ENEL distributie Dobrogea, Zona MTJT Constanta, întrerupe furnizarea curentului electirc, luni, până la ora 16.00. sunt afectati consumatorii din localitatea Chirnogeni.

Pentru lucrările anuale de reparatii si întretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, ENEL distributie Dobrogea, Zona MTJT Constanta, întrerupe furnizarea curentului electirc, luni, până la ora 17.30.sunt afectati consumatorii din localitatea Târgusor care locuiesc pe străzile Constantei, Spicului, Podului, Ghiocelului, Trandafirului, Liliacului, Macilor, Brândusei si Atelierelor.

Pentru lucrările anuale de reparatii si întretinere instalatii si retele electrice, precum si posturi de transformare, ENEL distributie Dobrogea, Zona MTJT Constanta, întrerupe furnizarea curentului electirc, luni, până la ora 19.00. sunt afectati consumatorii din Năvodari care locuiesc pe străzile Tasaul, Nuferilor, blocurile 35EST, 36EST, C TASAUL, D TASAUL, T1A, T1B, T2, T3 SI T7.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *