200 de copii din Navodari invata sa patineze

  •  
  •  
  •  
  •  
Elevii din orasul Navodari au fost inclusi si in acest an in programul Consiliului Judetean “Invatam sa patinam” initiat de presedintele Nicusor Daniel Constantinescu.
Sezonul rece din acest an a dat startul distractiei pe patinoarele din intreaga tara, pe partii si in spatiile special amenajate pentru sporturile de iarna. La Constanta, Consiliul Judetean a initiat un program special pentru toti elevii din municipiu si judet, iubitori ai patinajului. Unii stiau cat efort presupune acest sport, altii nu si tocmai de aceea surprizele de pe partie i-au incantat foarte mult. In acest sfarsit de saptamana a venit si randul elevilor din orasul Navodari sa ocupe patinoarul special amenajat la Palatul Copiilor. 100 de elevi s-au distrat pe patine, sambata, si tot atatia vor merge si maine sa-si puna patinele in picioare.
Distractia este gratuita pentru toti participantii si vine ca un dar din parte autoritatii judetene in perioada iernii pentru toti elevii din judet. Succesul este garantat; toti promit sa revina oricand vor avea ocazia. Si, pentru ca nu rezista prea mult pe patine, copiii primesc sandwich-uri si bauturi racoritoare.
Prin programul “Invatam sa patinam”, Consiliul Judetean Constanta le ofera celor 15 mii de copii din judet, o experienta de neuitat, pentru al treilea an consecutiv, iar după o zi pe patine, concluzia copiilor este clară… sunt gata sa revina oricand!
Elevii celor trei scoli din Navodari au fost insotiti de consilierii locali PSD, Nicolae Moruzzi si Liviu Stan, care ii vor insoti si maine pe ceilalti 100 de elevi care vor incalta patinele. “Programul este un succes; acest lucru este clar! Copiii sunt incantati ca se pot distra pe patine chiar si pentru cateva ore. Orasul Navodari este pentru al doilea an consecutin cuprins in programul CJ si ne dorim continuarea acestui parteneriat, care, clar ii incanta pe copii”, a declarat consilierul local Nicolae Moruzzi pentru “Gazeta” de Navodari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *