Acasă > Administratie > 2015, an plin de proiecte pentru Năvodari – Dezbatere la Radiografia Zilei

2015, an plin de proiecte pentru Năvodari – Dezbatere la Radiografia Zilei

În ultimii ani, orașul Năvodari a cunoscut o dezvoltare fără precedent. La inițiativa reprezentanților administrației publice locale, au fost demarate o serie de proiecte, dintre care unele au fost finalizate, iar altele sunt în curs de derulare. Toate proiectele au fost gândite de factorii de decizie locali pentru dezvoltarea infrastructurii și a comunității din Năvodari, precum și pentru atragerea de investitori în această nouă stațiune blaneoclimaterică de la țărm de mare.

Dar pentru realizarea acestor proiecte este nevoie de bani și, chiar dacă administrația locală a găsit fondurile europene pentru devoltarea orașului, la acestea se adaugă și un procent mic de cofinanțare din partea bugetului localității, buget constituit din taxele și impozitele locale și din alte fonduri atrase.

Care este nivelul taxelor și impozitelor locale din Năvodari pentru anul 2015, ce proiecte se află în derulare, când se preconizează finalizarea acestora, ce proiecte vor fi demarate în anul în curs, care sunt prioritățile privind reabilitarea și dezvoltarea infrastructurii locale, sunt doar câteva dintre întrebările la care va răspunde, în cadrul emisiunii Radiografia Zilei, Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Emisiunea Radiografia Zilei este realizată și moderată de George Mucianu și poate fi vizionată începând cu ora 20:00, la postul Litoral TV.

Telespectatorii pot interveni în direct, la numărul de telefon 0241 760 207, cu tarif normal, pentru a-şi exprima opiniile pe marginea temei dezbătute sau pentru a adresa întrebări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.