24 de ore de libertate pentru Gică Popescu

  •  
  •  
  •  
  •  

Gică Popescu a fost eliberat astăzi din Penitenciarul Rahova, pentru 24 de ore. Fotbalistul va participa la înmormântarea tatălui său, decedat marți în urma unui atac de cord.
Gică Popescu a ajuns de dimineață la casa părintească din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsufleţit al tatălui său, după ce a trecut mai întâi pe la secția de poliție din oraș. Alături de acesta sunt așteptați să sosească la Calafat și alte personalități din lumea fotbalului. Tatăl celebrului fotbalist va fi înmormântat la cimitirul central din localitate.
Cererea de acordare a permisiei de 24 de ore a fost analizată și aprobată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova. Potrivit Legii 254/2013, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soţului sau soţiei, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică. În acest caz, permisiunea de ieşire din penitenciar poate fi acordată pe o durată de cel mult cinci zile.
“Solicitarea pentru ieşirea din penitenciar va fi însoţită de precizarea, de către deţinut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerariului urmat, precum şi a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieşire din penitenciar”, prevede Legea 254.
Gică Popescu este încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispăşeşte o pedeapsă de trei ani, o lună şi zece zile de închisoare în dosarul Transferurilor de jucători.

Redactor: Raluca Damian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *