29 de candidaţi, eliminaţi din examen

  •  
  •  
  •  
  •  

Miercuri, 1 iulie 2013, 6.574 de absolvenţi de liceu  (6.950 înscrişi) au susţinut proba scrisă obligatorie a profilului, Matematică şi Istorie.

 29 de candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane şi materiale nepermise), astfel: 11 candidaţi de la Liceul Tehnologic „L. Edeleanu” din Năvodari, 4 de la Liceul Tehnologic „C. A. Rosetti”, 3 de la Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă, 2  candidaţi de la Liceul „Concord”, 5 de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga”, 1 candidat de la Colegiul Naţional „Kemal Ataturk” din Medgidia, 1 candidat de la Liceul Tehnologic „Gh. Duca” din Constanţa, 1 candidat de la Colegiul Economic Mangalia şi 1 candidat de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” din Bucureşti, serie anterioară. 26 de  candidaţi provin din seria curentă a absolvenţilor de liceu  şi 2 candidaţi, din seriile anterioare.

Vineri, 5 iulie, va avea loc ultima probă din cadrul examenului naţional de bacalaureat, proba la alegere la alegere a profilului și specializării, Biologie şi Anatomie, Chimie, Informatică, Logică, Informatică, Fizică, Psihologie, Filosofie, Sociologie şi Geografie.

Afișarea rezultatelor va avea loc în ziua de 8 iulie, până la ora 12.00, iar depunerea contestațiilor se va face în aceeași zi, de 8 iulie, între orele 12.00 – 16.00. Contestațiile se vor soluţiona în intervalul      9-11 iulie, urmând ca pe 12 iulie să se afișeze rezultatele finale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *