miercuri, septembrie 18, 2019
Acasă > Administratie > 300 de năvodăreni norocoși

300 de năvodăreni norocoși

Tombola „Ideea mea, norocul tău”, iniţiată de primarul oraşului Năvodari, Nicolae Matei, a ajuns la cea de-a 23-a ediţie. De la începutul proiectului, peste şase mii de gospodării au fost scutite în acest fel de plata agentului termic pentru o lună. De luni, alți 300 de câștigători vor beneficia de aceste facilităţi.

“După cum ne-am obișnuit, în fiecare luni de la sfârșitul lunii, are loc Tombola ”Ideea mea, Norocul tău!” Astăzi are loc cea de-a 23-a ediție unde vor fi câștigători încă 300 de norocoși. 300 de abonați din sistem care vor câștiga plata facurii de către Primărie, la încălzire.”, a declarat Vasile Moruzi, consilier local Năvodari

Pentru a beneficia de “premiu”, oamenii trebuie să respecte o singură condiție.

Prima condiție este să fie cu plata la zi, să nu aibă datorii. Cel care are datorii, chiar dacă este extras, nu este validat de către comisie și automat va pierde această șansă, pentru a fi scutit de factura pentru luna respectivă.” a mai spus Vasile Moruzi, consilier local Năvodari.

Proiectul „Ideea mea, norocul tău” este unic la nivel naţional şi a fost înfiinţat de primarul Nicolae Matei în 2011, pentru a-i determina pe abonaţii la sistemul centralizat să nu se debranşeze.

R: Denisa Stoenescu

O: Andrei Seleverdeanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *