5 moduri de a purta tricouri bărbătești

  •  
  •  
  •  
  •  

Sezonul cald se apropie, chiar dacă mai timid. Temperaturile de afară ne permit uneori și acum să ne lăsăm în tricou, însă nu este ceva foarte des întâlnit. Cu toate acestea, și cu toate că trebuie să stăm mai mult timp în casă, tot trebuie să „ieșim” la cumpărături pentru acest sezon. Fie că ceea ce am purtat anul trecut nu mai este la modă, fie pentru că ne-am plictisit de ele, fie pentru că nu ne mai vin. Oricare dintre aceste motive este suficient de bun pentru a începe căutarea de tricouri pentru bărbați. Și cu siguranță mai putem găsi multe altele.

Iar cum nu putem să ne deplasăm prea mult trebuie să ne găsim tot ce avem nevoie în magazinele online. Sunt singura sursă pe care o avem pentru articole de îmbrăcăminte, toate magazinele fizice fiind închise, fie din lipsă de clienți care să le treacă pragul, fie din cauza reglementărilor care au închis toate centrele comerciale.

Una dintre cele mai bune surse de tricouri pentru bărbați este magazinul online Bolf. Este un magazin foarte bine aprovizionat, cu o mulțime de modele de tricouri pentru bărbați, de la tricouri simple, chiar foarte simple, cum sunt maieurile și până la tricouri imprimate, polo sau orice alt tip de tricouri pe care am putea să ni le dorim, dar și orice alt tip de îmbrăcăminte pentru bărbați de care aceștia ar putea avea nevoie. Iar pentru că restricțiile în vigoare nu ne permit să participăm fizic la ziua de naștere a prietenilor, dar vrem, totuși, să le facem un cadou de care să se poată folosi oricând și oricum doresc, putem alege un voucher cadou cu suma pe care o dorim, pe care nu trebuie să îl înmânăm personal, ci putem să îl trimitem prin orice mijloc virtual, iar persoana respectivă să îl poată folosi, la fel, virtual, pentru a cumpăra orice are nevoie de pe site-ul Bolf.ro.

Noi ne limităm, însă, la tricouri pentru bărbați și la modul în care acestea pot fi purtate. Ne gândim la toate modelele de tricouri disponibile (care nu sunt deloc puține) și cum putem să le folosim pe acestea în ținutele de zi cu zi:

  1. Ca lenjerie de corp, pe sub haine – foarte multe persoane folosesc tricouri, fie acestea cele sub formă de maieuri, fie chiar tricouri cu mânecă scurtă, pe sub vestimentația de zi cu zi, fie pentru a adăuga încă un strat subțire pentru a se încălzi, fie pentru a evita frecarea îmbrăcămintei mai aspre de pielea sensibilă.
  2. Tricoul propriu-zis – până la urmă, dacă vremea ne permite, un tricou nu mai are nevoie de alte elemente vestimentare deasupra. Majoritatea poartă tricourile așa cum sunt, împreună cu o pereche de pantaloni mai casual sau mai sport, jeanși sau orice alt tip de pantaloni. De obicei se apelează la un tricou polo pentru o ținută mai smart casual decât sport
  3. Tricou cu pantaloni scurți – este clar că vara, când temperaturile ne depășesc limita de suportabilitate, vom asocia tricoul cu o pereche de pantaloni scurți, indiferent de modelul de tricou despre care vorbim.
  4. Tricou cu o cămașă desfăcută – era o perioadă în care se purta foarte mult o cămașă în carouri descheiata, pe sub care se alegea un tricou oarecare, de obicei simplu, asortat cu cămașa.
  5. Tricou cu o scurtă subțire – în zilele de primăvară călduroase, când seara se răcește foarte mult, trebuie să ai ceva la tine care să îți țină de cald în orice situație. O scurtă subțire merge cu orice fel de tricou și nu te va încurca prea mult atunci când nu o porți.

Oricare este modelul de tricou pe care l-ați alege, este clar că pe Bolf.ro veți găsi tot ce doriți și chiar mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *