50 de copii din Republica Moldova isi petrec vacanta la Navodari

  •  
  •  
  •  
  •  

Initiativa ii apartine primarului orasului Navodari, Nicolae Matei si a fost sustinuta de consilierii locali.

Consiliul Local al orasului Navodari a aprobat, la initiativa primarului Nicolae Matei, propunerea ca mai multi copii cu rezultate dintre cele mai bune la invatatura din judetul Covasna sa-si petreaca vacanta in Tabara Navodari. Consiliul Local a aprobat initiativa primarului Nicolae Matei, respectiv HCL nr. 199/28.07.2011 prin care va fi asigurata cazarea si masa pentru un numar de 700 de elevi din judetul Covasna si 50 de copii din Republica Moldova.

Sambata, 20 august a.c. in Tabara Navodari, senatorul PSD Nicolae Moga si mai multi consilieri locali din cadrul CL al orasului i-au primit pe cei 50 de copii si doua cadre didactice veniti din Republica Moldova pentru a-si petrece vacanta pe litoralul romanesc, conform HCL 199/28.07.2011. Acestia sunt insotiti de cadre didactice. “Consiliul Local si-a dat acordul pentru ca administratia orasului, din bugetul local sa suporte cheltuielile cu masa si cazarea pentru cei 700 de elevi din Covasna si alti 50 de copii din Republica Moldova. Vorbim de o suma ce nu depaseste valoarea de 500.000 lei. Facem turism de calitate la Navodari, iar acest proiect promoveaza orasul Navodari ca statiune turistica”, precizeaza primarul Nicolae Matei, care a lipsit de la intalnirea cu copiii din Republica Moldova plecat fiind intr-o delegatie de lucru in Germania.

Facem precizarea ca la inceputul acestei luni au inceput sa soseasca in Tabara Navodari in serii cei 700 de copii merituosi din Covasna, alaturi de profesorii insotitori. Alaturi de senatorul social democrat Nicolae Moga, au mai participat si consilierii locali au orasului Navodari Nicolae Tudor, Gheorghe Zidaru, Vasile Moruzi si Radu Pandici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *