Shakira a confirmat că este însărcinată!

Shakira a declarat ca ea si Gerard Pique vor avea un copil. Conform Mediafax, zvonurile pe acest subiect au aparut inca din luna iunie. Atunci insa, tatal artistei a catagolat informatia drept falsa, recunoscand totusi ca spera ca aceasta veste buna sa vina cat mai curand.

“Dupa cum unii dintre voi stiti, eu si Gerard suntem foarte fericiti pentru ca asteptam primul nostru copil!”, a afirmat Shakira intr-un comunicat in limba engleza. Mesajul ei a fost postat si de viitorul tatic pe paginile oficiale de pe retelele de socializare.

Copilul a devenit prioritatea numarul unu pentru cei doi. “Am decis sa dam prioritate acestui moment unic din viata noastra si sa amanam toate activitatile promotionale ce erau programate in perioada urmatoare”, a mentionat artista in varsta de 35 de ani.

Shakira si Gerard Pique au confirmat ca sunt impreuna in martie 2011, dupa ce, la inceputul aceluiasi an, cantareata columbiana s-a despartit de Antonio de la Rua, fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua. Cei doi au avut o relatie de 11 ani.

 

Sursa : petocuri.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *