Acasă > Eveniment > 7000 de obiecte artizanale confiscate în piața Tomis III, din Constanța

7000 de obiecte artizanale confiscate în piața Tomis III, din Constanța

Jandarmii au surprins cinci persoane care ofereau spre vânzare 7180 obiecte artizanale şi de distracţie pe bază de amestecuri pirotehnice (petarde), fără a deţine autorizaţie şi fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege.

Miercuri, 23 decembrie, între orele 11.30-12:30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile “Tomis” Constanţa a desfăşurat acţiuni punctuale în zona Pieţei Tomis III, unde a surprins cinci persoane care comercializau produse pirotehnice.

Cei cinci cu vârste cuprinse între 28 şi 66 de ani, din Constanţa, doreau să vândă persoanelor din zonă, 7180 de obiecte artizanale şi de distracţie pe baza de amestecuri pirotehnice (petarde). Pentru obiectele pirotehnice aflate în 115 cutii, „comerciantul” nu avea autorizaţie şi nici nu erau inscripţionate clasele din care fac parte.

Au fost întocmite actele de constatare pentru fapta de comercializare către persoanele fizice a obiectelor artizanale şi de distacţie pe bază de amestecuri pirotehnice fără a îndeplinii condiţiile prevăzute de lege. Actele şi petardele urmează a fi înaintate la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase al I.P.J Constanţa, pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *