A ars de viu sub ochii colegilor. Monument în memoria eroului pompier

Sursa foto: Facebook MAI

A trecut un an de când pompierul Răzvan Dumitru Luchian a murit în timpul unei misiuni. Colegii săi nu l-au uitat, iar în memoria sa a fost  ridicat un monument chiar în curtea Gărzii de Intervenție Măgurele din cadrul ISU București-Ilfov, acolo unde tânărul era mereu prezent la datorie.

”Colegul nostru a decedat în data de 6 iunie 2016, în timpul intervenției pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o fabrică din localitatea Jilava.

În memoria eroului pompier, a fost dezvelit monumentul din curtea Gărzii de Intervenție Măgurele din cadrul ISU București-Ilfov, unitate în cadrul căreia Răzvan și-a dus la îndeplinire menirea de salvator, în slujba semenilor.

Cinste și onoare memoriei eroului sublocotenent (pm) Răzvan-Dumitru Luchian!”, transmite MAI, într-o postare pe Facebook.

Sublocotenentul post-mortem Răzvan Dumitru Luchian a murit pe 6 iunie 2016, în timp ce încerca să stingă un incendiu izbucnit la fabrica de pantofi de la Jilava.

Un zid de beton s-a prăbușit peste el, iar tânărul de 34 de ani a rămas captiv sub dărâmături. A ars de viu sub ochii colegilor săi care nu l-au putut salva.

Trupul carbonizat a fost scos abia după câteva ore, fiind nevoie de echipamente grele pentru descarcerare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *