vineri, 7 august 2020
Acasă > Eveniment > A fost bătut la mall

A fost bătut la mall

Un adolescent de 17 ani acuză paznicii unui mall că l-au bătut cu bestialitate, după ce a filmat cu telefonul mobil în incinta clădirii și a postat ulterior video-ul pe pagina sa de Faacebook. Întreaga scenă a avut loc într-un mall din Baia Mare, după ce băiatul ar fi postat pe Facebook o filmare cu un tânăr care își rula o țigară, cu un mesaj în care ar da vina pe agenții de pază pentru că nu își fac treaba la locul de muncă.

“Eram la mall la scenă cu doi prieteni. La un moment dat au venit cinci agenți de pază și m-au întrebat dacă eu sunt Paul și am zis că da. Și mi-au zis să merg cu ei. Am mers la subsol, m-au băgat într-o cameră și au început să mă lovească cu pumnii și picioarele. Am pus o postare pe facebook și am spus că paznicii nu își fac treaba. Cred că m-au recunoscut pe camere și de pe Facebook. M-au lovit în cap, în nas, în spate, mâini, picioare. Când am plecat m-au amenințat că intră peste mine în casă dacă spun la careva că m-au bătut. Am depus plângere la poliție”, a declarat pentru ActualMM.ro, Paul Illeș.

IPJ Maramureș a confirmat plângerea tânărului și a precizat, pentru sursa citată, că polițiștii au identificat persoanele care ar fi comis infracțiunea, acestea fiind cercetate pentru lipsire de libertate și comportare abuzivă.

sursa:reporterntv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *