marți, decembrie 10, 2019
Acasă > Comunicate > A fost reinnoit Protocolul de sustinere a RALIULUI DELTEI DUNARII 2014

A fost reinnoit Protocolul de sustinere a RALIULUI DELTEI DUNARII 2014

Asociatia Litoral – Delta Dunarii anunta reinnoirea Protocolului de sustinere a RALIULUI DELTEI DUNARII 2014, eveniment organizat de Clubul Sportiv Nautic Motorsport , Consiliul Judetean Tulcea si Primaria Municipiului Tulcea, cu sprijinul Asociatiei Litoral – Delta Dunarii.

Revenit in campionatul national dupa 20 an, editia 2013 a Raliului Deltei Dunarii a fost una peste asteptari, fapt demonstrat prin numarul impresionant de spectatori avuti in 2013, respectiv 13.000 si mai ales prin titlul primit de Raliul Deltei Dunarii, de cel mai bun raliu al anului in curs.

RALIUL DELTEI DUNARII 2014 se va desfasura la sfarsitul lunii mai la Tulcea si este etapa a IV – a din Campionatul National de Raliuri, conform proiectului de calendar competitional 2014 al FRAS . La startul acestei competitii vor fi invitati si numerosi piloti straini care vor concura alaturi de pilotii din Campionatul National, obiectivul principal fiind readucerea judetului Tulcea pe harta automobilismului sportiv romanesc si international astfel incat, Raliul Deltei Dunarii sa devina o traditie si un factor de imagine pentru judetul Tulcea.

Organizatorii isi propun pentru editia a 15 –a aniversara atragerea unui numar de 60 de echipaje participante atat din tara cat si din strainatate precum  si a unui numar de 25.000 de spectatori.

Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral – Delta Dunarii: „ Asociatia Litoral – Delta Dunarii continua seria celor mai spectaculoase evenimente din Dobrogea, printre care se numara si Raliul Deltei, considerat de noi  evenimentul anului in judetul Tulcea.  Editia din acest an a Raliului Deltei a dovedit ca a contribuit deja la cresterea numarului de turisti din Delta Dunarii – anul 2013 avand deja o crestere de 30 % a numarului de turisti pentru judetul Tulcea fata de anul 2012. In cadrul acestui protocol semnat astazi, Asociatia Litoral – Delta Dunarii ramane si pentru editia 2014 Partener oficial al evenimentului, implicandu-se din acest moment la promovarea Raliului Deltei. Vom participa impreuna la Targul de Turism Vacanta Constanta ( 21-23 februarie), Targul de Turism al Romaniei ( 13-16 martie), Parada Litoralului Romanesc – 1 Mai, evenimente, show-uri, concursuri. Cred cu fermitate in potentialul urias al Dobrogei ca regiune turistica majora a Romaniei, si continuam, astfel, sa sustinem evenimente care sa aduca vizibilitate, atentie si promovare – atat Litoralului Romanesc, cat si Deltei Dunarii, pe care eu o numesc destinatia de diamant a Romaniei “.

Mihai Tanase, Presedinte Nautic MotorsportChiar daca mai sunt 5 luni pana la desfasurarea acestui eveniment, echipa Danube Delta Rally® va da startul campaniei de promovare nationale a acestui eveniment sportiv inca din luna ianuarie 2014. Aceasta editie aniversara a Danube Delta Rally ®  va avea o campanie de promovare dedicata in mod special fanilor, mijloacele de promovare fiind printre cele mai diverse, de la spoturi audio si video, la concursuri si bineinteles promovarea outdoor. Ca o premiera absoluta a actualui campionat  de raliuri, Raliul Deltei Dunarii  este primul eveniment sportiv automobilistic  din Romania a carui denumire este marca inregistrata: Danube Delta Rally ®. Asa cum am mai spus, consider ca evenimentele sportive sunt un factor de imagine excelent, si sunt sigur ca Raliul Deltei Dunarii va fi un plus din punctul acesta de vedere pentru Tulcea si Delta Dunarii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *