A fugit de la locul accidentului

  •  
  •  
  •  
  •  

Polițiștii constănțeni sunt în alertă pentru a da de urmele unui șofer fugar!  Noaptea trecută, acesta și-a abandonat bolidul de lux în stațiunea Mamaia, după ce a provocat un teribil accident de circulație.

Accidentul a avut loc în jurul orei 5.00 dimineața, și s-a soldat cu rănirea a doi tineri. Aceștia se aflau într-un taxi și se întorceau spre casă la momentul producerii impactului.

„În stațiunea Mamaia s-a produs un accident rutier soldat cu vătămarea corporală ușoară a două persoane. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fugit de la locul faptei”, a declarat ag.pp. Romeo Gănuț,  SPR Constanța.

Până la aceasta oră, identitatea bărbatului care era la volanul bolidului de lux rămâne necunoscută, la fel și motivele care l-au determinat să-și lase victimele în agonie și să fugă de la locul accidentului. În funcție de numărul de înmatriculare al mașinii, polițiștii au făcut toate demersurile pentru a-l identifica. Acesta este acuzat de vătămare corporală și fugă de la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *