sâmbătă, ianuarie 18, 2020
Acasă > Educatie > A început “sesiunea” Olimpiadelor

A început “sesiunea” Olimpiadelor

Elevi din 110 școli din județul Constanța au participat, sâmbătă, la concursul de matematică „Euxin Math”. Totodată, 1.820 de elevi cu aptitudini și performanțe înalte în domeniul limbii și literaturii române au participat la Olimpiada de Limba și Literatura română, etapa locală. Școala “George Enescu” din Năvodari s-a numărat printre cele 14 unități școlare în care s-au organizat concursurile.

„Este vorba de Olimpiada de Limba și Literatura română, etapa locală, unde avem 115 elevi de la clasele a V-a până la  a XII-a. În același timp, se desfășoară și concursul județean de matematică la care participă elevi din clasele primare.” a declarat Iuliana Sandu, directorul școlii “George Enescu” din Năvodari.

Atât copiii de clasa a III-a, cât și cei de clasa a VIII-a își doresc să meargă mai departe pentru a reprezenta orașul Năvodari la nivel național.

Pe lângă Olimpiada la Limba Română și concursul de matematică. 1.000 de elevi au participat sâmbătă la Olimpiada de Biologie. Duminică urmează o altă zi de foc pentru elevi. 221 de elevi vor participa la Olimpiada de Informatică, organizată în șase unități de învățământ din județul Constanța.

Redactor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *