Acasă > Eveniment > A scăpat cu viață dintr-un accident

A scăpat cu viață dintr-un accident

O tânără de 27 de ani a ajuns la spital, seara trecută, după ce taxi-ul în care se afla a fost implicat într-un grav accident de circulație.

Cursa taximetristului s-a încheiat brusc la intersectia Bulevardului Tomis cu strada Tulcei, unde taxi-ul a fost izbit în plin și aruncat pe mijlocul șoselei. În urma coliziunii violente, tânăra care se afla pe bancheta din spate a taxiului a fost grav rănită.

Șoferul care a provocat accidentul nici măcar nu a conștientizat greșeala pe care a făcut-o. Bărbatul a vrut să vireze stânga și ar fi trebuit să acorde prioritate taxiului care venea din față, spun polițiștii de la Rutieră.

Taximetristul nervos s-a repezit la şofer, dar politiștii au intervenit pentru a calma spiritele. Ambii conducători auto au fost supuși etilotestului pentru a se stabili dacă au consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Polițiștii de la rutieră au deschis o anchetă penală și așteaptă acum ca medicii constănțeni să decidă numărul de zile de îngrijiri medicale, pentru a realiza încadrarea juridică a faptei de care se face vinovat șoferul care a provocat impactul. Familia fetei este hotărâtă să îi intenteze bărbatului proces.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *