vineri, septembrie 20, 2019
Acasă > Comunicate > A vrut să bea pe gratis

A vrut să bea pe gratis

Un echipaj de jandarmerie aflat în patrulare, a surprins miercuri, 04 decembrie a.c, ora prânzului, în apropierea unui local, o persoană care adresa injurii şi ameninţări celor din apropiere.

Astfel în jurul orei 12.00, jandarmii aflaţi în patrulare în apropierea Staţiei C.F. Cernavoda Pod, au surprins în apropierea unui local din zonă, o persoană recalcitrantă. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, ameninţa cu un cuţit un taximetrist venit în sprijinul administratorei localului respectiv, la cererea acesteia. Solicitarea a fost făcută întrucât cel în cauză a încercat, pe fondul ameninţărilor, să părăsească barul fără a-şi plăti consumaţia.

În urma controlului corporal sumar efectuat asupra acestuia, jandarmii au găsit un cuţit cu o lamă de 10 cm.

Persoanei în cauză, respectiv O. V., de 62 de ani, din Cernavoda, i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea săvârşirii faptelor de “port ilegal de armă albă” şi “ameninţare”, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Un jandarm, aflat în timpul liber, a surprins miercuri, 04 decembrie a.c., ora 15.30, o persoană care a sustras din curtea unui localnic mai multe bunuri.

Astfel, plutonier Petcu Sorin, subofiţer operativ al subunităţii de jandarmi din Medgidia, a prins în flagrant un tânăr în momentul în care ieşea din curtea unui imobil, situat pe strada slt. Oprea Hîrîciu din Medgidia, cu o bicicletă şi două topoare. Luat la întrebări de către jandarm, bărbatul nu a putut justifica provenienţa bunurilor aflate asupra sa.

Acesta a fost reţinut până la sosirea echipajului de jandarmi.

Celui în cauză, respectiv M.D., de 22 de ani, din Medgidia, i-au fost întocmite actele premergătoare în vederea săvârşirii faptei de furt, acestea urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *