joi, septembrie 19, 2019
Acasă > Eveniment > A vrut să moară

A vrut să moară

Marți 13 a fost o dată fatidică pentru un tânăr constănţean de doar 25 de ani. Acesta a intrat în parapetul unui pod cu peste 150 de kilometri la oră. Impactul i-a fost fatal.

Echipa de la Descarcerare abia a putut scoate trupul neînsufleţit din caroseria făcută zob.

Ce este şi mai cutremurător este că tânărul îşi dorea sfârşitul. Se pare că era dependent de jocurile de noroc.

Familia băiatului știa despre jocurile de noroc. Marţi, după ce și-a primit salariul, tânărul s-a oprit la aparate, unde a pierdut o mare parte din bani. Pe restul i-a băut toată noaptea,  într-un bar, probabil ca să-și facă curaj pentru ceea ce urma să facă.

Rudele nu au crezut, nici până în ultima clipă, că baiatul ar fi în stare să pună în aplicare ceea ce, în ultima perioadă, răbufnea în timpul discuțiilor de acasă. Însă prietenii au bănuit…

Martorii au fost şocaţi de violenţa impactului.

Ancheta preliminară susține teoria unui act suicidal extrem, iar ca probe stau mărturie ultimele cuvinte ale băiatului trimise familiei și apropiaților prin intermediul unor mesaje de pe telefonul mobil.

Trupul fără viață al tânărului a fost preluat de un echipaj de la Morga Spitalului Clinic Județean Constanța, urmând ca medicii legiști să stabilească, în urma raportului medico-legal, dacă băiatul a consumat alcool atunci când s-a urcat la volan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *