Acasă > Social > Abonamente, conform legii, pentru elevii constănțeni

Abonamente, conform legii, pentru elevii constănțeni

Astazi, 23 februarie 2015, RATC Constanta incepe eliberarea abonamentelor reduse cu 50% si gratuite, in baza HCLM nr. 40/13.02.2015, dupa cum urmeaza:

– Elevi – acestia beneficiaza de 50% reducere pentru abonamente o linie (27,5 lei/luna), doua linii (40 lei/luna), toate liniile (55 lei/luna) dupa cum solicita.

Pentru eliberarea abonamentelor, elevii se vor prezenta la unul din chioscurile de abonamente ale RATC Constanta cu urmatoarele acte : carnetul de elev vizat la zi – in original; cartea de identitate sau certificat de nastere – in original.

La controlul in mijloacele de transport, elevii vor prezenta abonamentul RATC Constanta si carnetul de elev vizat la zi, cartea de identitate sau certificatul de nastere.

– Elevi orfani, elevi cu cerinte educationale speciale, elevi pentru care s-a stabilit ca masura de protectie speciala sau elevi aflati sub tutela, beneficiaza de abonamente gratuite pe o linie, doua linii sau toate liniiile dupa cum solicita.

Pentru eliberarea abonamentelor, elevii se vor prezenta la chioscurile RATC Constanta de la Gara, peronul liniilor 100, 101 cu urmatoarele acte : carnetul de elev vizat la zi – in original; cartea de identitate sau certificatul de nastere – in original; pentru elevii orfani sau tutela – talonul de pensie sau certificatul de tutela.

La controlul in mijloacele de transport, elevii vor prezenta abonamentul RATC Constanta si carnetul de elev vizat la zi, cartea de identitate sau certificatul de nastere.

– Persoanele cu handicap mediu sau usor, beneficiaza de abonamente gratuite pe perioada de valabilitate a certificatelor de incadrare in gradul de handicap.

Abonamentele se elibereaza din urmatoarele puncte:

  • Gara – pe peronul liniilor 100, 101
  • Tomis 3 (vama) statia 42, 43, 43C, 43M sens catre centru.

Persoana beneficiara se va prezenta la unul din cele 2 chioscuri de abonamente cu certificat de incadrare in grad de handicap si cartea de identitate/ buletinul de identitate.

La controlul in mijlocul de transport persoana cu handicap mediu si usor va prezenta legitimatia speciala RATC si C.I. sau B.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *