sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Accident grav în Buzău. Un bărbat a murit. Trei persoane, printre care doi copii, au fost rănite

Accident grav în Buzău. Un bărbat a murit. Trei persoane, printre care doi copii, au fost rănite

Un bărbat a murit, iar soţia sa şi două fetiţe au fost rănite, luni, în urma unui accident rutier petrecut pe DN 2 E 85, la intrare în localitatea buzoiană Limpeziş, după ce maşina în care se aflau şi care era oprită parţial pe marginea drumului a fost lovită violent de alt autoturism, informează Mediafax. 

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Buzău, accidentul s-a produs la intrarea în localitate Limpeziş, pe DN 2 E 85, în momentul în care şoferul unui autoturism Logan, un bărbat de 53 de ani, a oprit maşina parţial în afara părţii carosabile.

În acel moment, autotusrimul Logan a fost lovit violent de un Chrysler condus de un tânăr de 22 de ani, care circula dinspre Buzău spre Bucureşti.

În urma impactului, şoferul autoturismului Logan, respectiv bărbatul de 53 de ani, a decedat. Soţia sa care se afla pe scaunul din dreapta faţă a fost rănită, fiind preluată de ambulanţă şi transportată de urgenţă la spital.

De asemenea, au fost rănite două fetiţe, una născută în 2008 şi alta în 2010, care se aflau în autoturismul Chrysler, şi ele fiind transportate de ambulanţe la spital.

Din primele date, în urma anchetei desfăşurate de Poliţie, accidentul s-ar fi produs pe fondul neatenţiei în conducere.

În zona în care s-a produs accidentul, pe DN 2 E 85, la Limpeziş, traficul se desfăşoară în condiţii de iarnă.

Sursa: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *