miercuri, iunie 19, 2019
Acasă > Eveniment > Accident grav în Constanţa cu un microbuz ce aparţine MAI: 7 persoane rănite

Accident grav în Constanţa cu un microbuz ce aparţine MAI: 7 persoane rănite

Un grav accident rutier a fost provocat aseară, în jurul orei 22.00, după ce șoferul unui microbuz al Jandarmeriei, la ieșirea din Constanța, spre Valu lui Traian, a fost izbit în plin de un autoturism.

Medicii au acordat primele îngrijiri accidentaților, la fața locului, șapte dintre cele nouă victime fiind transportate la spital, în timp ce două persoane au refuzat transportul. Din cele șapte victime grav rănite, una a fost intubată.

Potrivit unor surse, în această dimineaţă, au rămas cinci persoane internate. Persoana care a fost intubată aseară este la Reanimare, aflându-se într-o stare gravă. Cu privire la celelalte patru, acestea prezintă răni mai uşoare, fiind internate la secţia Chirurgie 2.

Unul din jandrmii aflați în microbuz a declarat că în timpul impactului atât el cât și colegii dormeau.

„Dormeam. Nu știm ce s-a întâmplat. Veneam dinstre Ardeal”, a precizat acesta.

Întrebat dacă este jandarm sau ofițer MAI, acesta nu a dorit să răspundă precizând că au un purtător de cuvânt.

„Toți pasagerii dormeam. Ne-am trezit sub un impact suntem șocați. Vor stabili organele de drept ce s-a întâmplat”, a precizat bărbatu din Ardeal care se afla în microbuzul care se îndrepta spre Constanța

Vă reamintim că, aseară, după apelarea la 112, la locul accidentului au plecat două autospeciale de la Serviciul de Ambulanță al Județului Constanța, o ambulanță SMURD și mașina pentru victime multiple.

Sursa foto: evz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *