Accident grav la Iași

Accident grav în această dimineață în centrul orașului Iași. Se pare că pentru unii șoferi, benzile de circulație nu sunt niciodată suficiente. Două mașini care  urcau dinspre Fundaţie spre Copou,  în jurul orei 06:00 dimineaţa, nu s-au înțeles deloc în trafic. Din această cauză, în faţa spitalului Parhon, bărbatul aflat pe prima bandă a schimbat direcția de mers pe care circula fără să se asigure şi a fost lovit în plin un alt autoturism.

O femeie aflată în mașina care circula reculamentar a fost rănită. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului. Medicii i-au oferit îngrijiri de specialiate, după care au transportat-o pe urgență la spital pentru mai multe investigații. La locul producerii accidentului, au ajuns și polițiștii, care i-au testat pe cei doi cu aparatul Drager, iar rezultatul a fost negativ în ambele cazuri. Șoferul care a schimbat banda de circulație, fără să se asigure, s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

După trei ore de la producerea primului accident, un alt eveniment rutier a avut loc în centrul orașului. Un autoturism aparţinând Universităţii Tehnice “Gheorghe Asachi” din Iaşi mergea spre Prefectură pe strada Palat.După câte se pare, avea viteză destul de mare. Printr-o manevră greşită, şoferul a pierdut controlul volanului, a trecut pe contrasens, a sărit peste bordură, a urcat pe trotuar, a atins o femeie şi s-a izbit de un copac.

Şi şoferul şi femeia au fost transportaţi la spital de echipaje SMURD, fiind amândoi răniţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *