Acasă > Eveniment > Accident grav la Valu lui Traian

Accident grav la Valu lui Traian

Accident rutier grav la ieșire din Constanţa, pe DN3, spre localitatea Valu lui Traian. Două autoturisme au intrat în coliziune, în urma impactului iar două persoane au rămas încarcerate. Un echipaj de la Descarcerare a fost chemat la fața locului pentru a scoate răniții. De asemenea, echipaje ale Poliţiei Rutiere şi Ambulanţei se află la locul incidentului.

Potrivit oamenilor legii, accidentul a avut loc la joncţiunea dintre DN3 cu A2, la ieşirea de pe Autostrada Soarelui. Unul dintre şoferi nu a acordat prioritate, iar autoturismele s-au ciocnit violent. Ambii conducători auto au rămas încarceraţi, însă au fost scoşi în viaţă din maşini de pompieri. Cinci persoane au fost rănite în accident. Victimele sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

UPDATE:

În accident au fost implicate două autoturisme, mărcile Volkswagen Golf şi Skoda Fabia, informează ziuadeconstanta. La volanul Golf-ului se afla un bărbat în vârstă de 33 de ani, care îi avea pasageri pe soţia de 31 de ani şi cei doi copii ai familiei. Bărbatul a fost rănit, iar soţia şi copiii au suferit atacuri de panică, motiv pentru care au fost transportaţi, şi ei, la spital, conform informaţiilor furnizate de paramedicii SMURD.

Maşina Skoda era condusă de un bărbat în vârstă de 72 de ani, care a fost descarcerat şi preluat de un echipaj al Ambulanţei. Răniţi destul de grav, cei doi şoferi nu au vieţile puse în pericol, conform prognosticelor preliminare puse de medicii specialişti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *