duminică, 20 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Accident rutier grav în zona “La Butoaie”. Patru persoane încarcerate

Accident rutier grav în zona “La Butoaie”. Patru persoane încarcerate

Poliţiştii rutieri şi pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Constanţa au fost solicitaţi, în urmă cu câteva minute, la un accident rutier produs în Constanţa.

Mai exact, este vorba despre un incident rutier produs în Staţiunea Mamaia, în zona “La Butoaie”. Se pare că patru victime au rămas încarcerate după ce au intrat cu maşina într-un stâlp.

Autospecialele ISU, adică descarcerarea și o mașină de la Detaşamentul “Slt. Fripis” plus două ambulanţe SMURD, adică SMURD C și SMURD B.sunt în drum spre accident.

ACTUALIZARE 21.15:

Medicii de pe ambulanţe au ajuns la accident. La o primă evaluare, sunt patru tineri, doi băieţi şi două fete. Trei dintre ei sunt inconştienţi, iar unul ar putea fi decedat, însă medii nu se pronunţă deocamdată până nu ajung la el pentru a-l consulta. Una dintre fete este conştientă.

ACTUALIZARE, ora 21.45:

Medicii de la Ambulanţă au constatat, după ce victimele au fost descarcerate de pompierii ISU, că băieţii au decedat, iar fetele trăiesc, dar sunt în stare gravă. Ele sunt transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru îngrijiri medicale de specialitate.

ACTUALIZARE, ora 21.57:

Una dintre fete este în comă, iar cealaltă este conştientă. Medicii apreciază că tinerii au vârste între 30-35 de ani.

ACTUALIZARE, ora 22.06:

Purtătorul de cuvânt al Serviciului judeţean de Ambulanţă Constanţa, Claudia Diana Tatarici, a declarat că fata care este conştientă prezintă un traumatism toracic şi abdominal şi a fost transportată la spital.
Tânăra care este inconştientă prezintă un traumatism cranian şi este intubată.
Medicii apreciază că vârsta tinerilor este în jur de 20 de ani.

Sursa foto: facebook.com/Ema.Photo.ro

Sursa text: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *