sâmbătă, septembrie 21, 2019
Acasă > Eveniment > Accident rutier în apropiere de localitatea Lumina

Accident rutier în apropiere de localitatea Lumina

Șoferul unui autotren încărcat cu grâu a văzut moartea cu ochii, după ce a intrat în depășire și s-a izbit violent de un autoturism. Tirul încărcat cu 40 de tone de grâu se îndrepta spre Portul Constanţa când a intrat în coliziune cu un autoturism.

„M-a lovit pe mine, m-a întors și m-a luat cu spatele. Eu am pus frână când am văzut tirul. Nu aveam viteză, aveam maxim 70 km/oră, norocul meu a fost că aveam cam 100 de metri distanță în fața mașinii.” a povestit Nicolae Mafeti, șofer autoturism.

Autotrenul s-a răsturnat pe partea carosabilă în timp ce autoturismul a ieşit în decor.

„Pe DN 22 s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autotren încărcat cu cereale care circula dinspre Tulcea și un autoturism. La kilometru 281 se pare că a intrat în balans, a pătruns pe contrasens și a acroșat mașina.  Au rezultat două victime, una din autoturism și șoferul TIR-ului, ambele fiind transportate la spital.” a declarat Gabriel Gheorghiță, agent șef principal, SPR Constanța.

Victimele au ajuns la spital, iar medicii spun că se află în afara oricărui pericol.

„Am fost solicitați pentru două victime, una cu un traumatism de membru, cealaltă cu politraumatisme minore. A mai existat o persoană care a refuzat transportul la spital. Victimele sunt stabile.” a spus Aura Broască, director medical Ambulanță

Traficul pe DN22 a fost închis mai bine de o oră  până când autotrenul și încărcătura masivă de cereale au fost îndepărtate de pe carosabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *