Acasă > Eveniment > Accident rutier în lanț, produs la Constanța

Accident rutier în lanț, produs la Constanța

Accidentul s-a petrecut la intersecţia străzii Soveja cu Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu din cauza unui şofer care a pătruns în intersecţie deşi nu avea prioritate.  După ce a lovit un microbuz plin cu pasageri,  şoferul responsabil a pierdut controlul volanului şi a fost proiectat pe contrasens,  unde a lovit alte trei autoturisme staţionate regulamentar la semafor. În urma impactului o  femeie a fost rănită, iar  şoferul responsabil a rămas încarcerat .

“În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a două persoane care au fost transportate la Spitalul Județean Constanța pentru investigații.” a declarat subinspectorul de poliție Cristian Popescu.

„Au fost implicate cinci autoturisme cu o victimă încarcerată. La sosirea noastră victima era scoasă din mașină și preluată de medicii de la Ambulanță.” a afirmat Daniel Coman, comandantul echipajului de Descarcerare.

Din fericire niciun pasager din microbuz nu a fost vătămat dar toţi s-au ales cu o sperietură puternică.

Cei cinci şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a stabilit că niciunul nu consumase alcool. Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul.

Autor: Ana-Maria Stancu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *