Accident rutier în Mamaia

  •  
  •  
  •  
  •  

Duminică noapte, în jurul orelor 00.20, G.G.( bărbat de 45 ani din Constanţa)  a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în staţiunea Mamaia, dinspre Constanţa către Năvodari şi ajungând în drept cu Terasa Sabrosso a efectuat viraj stânga peste marcajul longitudinal continuu, fără a se asigura, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de Z.T.A. (bărbat de 30 de ani din Constanţa) pe bulevardul Mamaia dinspre Năvodari către Constanţa.
În urma impactului, autoturismul a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus de F.N. (femeie de 32 ani din Constanţa), pe bulevardul Mamaia dinspre Constanţa către Năvodari.
În urma impactului, ultimul autoturism este accidentat de un alt autoturism, condus de A.H.A. (bărbat de 22 ani din Ploieşti) dinspre Năvodari către Constanţa.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui F.N., a lui S.D.(femeie de 26 ani din Constanta) pasager în autoturismul doi, a lui C.G.(bărbat de 46 ani din Constanţa) pasager în primul autoturism şi a lui E.B. (bărbat de 46 ani din Constanţa) şi a lui C.T. (bărbat de 44 ani din Constanţa) pasageri în penultimul autoturism.

Sursa foto: Neptun TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *