Acasă > Ultima ora > Accidente rutiere multiple în județul Brăila

Accidente rutiere multiple în județul Brăila

Patru tineri au fost răniți în urma unui accident produs pe un drum județean din Brăila, după ce mașina în care se aflau a derapat pe o porțiune acoperită cu gheață și zăpadă și s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei.

Potrivit polițiștilor brăileni, accidentul a avut loc sâmbătă, pe drumul județean 203, în apropierea localității Însurăței, unde într-o curbă, pe o porțiune de drum acoperită cu zăpadă și gheață, un șofer în vârstă de 25 de ani nu a mai putut controla mașina, care a derapat și s-a izbit de un copac de pe marginea șoselei.

În urma accidentului, toți cei patru tineri care se aflau în mașină au fost răniți, iar unul dintre tineri a rămas încarcerat, pentru scoaterea acestuia fiind nevoie de un echipaj de descarcerare al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila. Toți cei patru tineri au fost transportați la spital.

Tot în județul Brăila, drumul județean 211 A, cunoscut ca ”drumul mării” întrucât face legătura între Moldova și litoral, prin județul Brăila, este blocat, duminică dimineață, între localitățile Cuza Vodă și Spiru Haret, după ce în cursul nopții un camion încărcat cu fier vechi a derapat într-un șanț, blocând șoseaua.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.00, un camion cu remorcă încărcat cu fier vechi și condus de un cetățean molovean a fost scăpat de sub control și a intrat cu roțile în șanț, blocând drumul cu remorca. Accidentul s-a produs în vale și într-o curbă, între localitățile Cuza Vodă și Spiru Haret, în timp ce șoferul conducea dinspre Brăila spre Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *