miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Politica > ACL: “PSD nu dorește scăderea CAS”

ACL: “PSD nu dorește scăderea CAS”

Alianța Creștin-Liberală condamnă fățărnicia PSD care pretinde că susține măsura scăderii contribuțiilor de asigurări sociale la angajator, însă face tot posibilul să împiedice implementarea grabnică a acestei soluții care ar echilibra economia românească, se arată într-un comunicat de presă.

“Amânarea sesiunii extraordinare a Senatului pentru reexaminarea legii privind reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie și neconvocarea sesiunii extraordinare la Camera Deputaților pe același subiect arată cât se poate de clar că PSD și Guvernul Ponta au servit românilor o nouă minciună. Astăzi se demonstrează de ce Victor Ponta nu a avut nicio clipă intenția de a introduce această măsură benefică economiei românești, ce ar fi dus la diminuarea poverii fiscale și la crearea de noi locuri de muncă. Din păcate pentru români, PSD și Guvernul Ponta își dovedesc încă o dată incompetența în actul de guvernare și lipsa de soluții pentru dezvoltarea economică, fapt confirmat și de recesiunea tehnică în care se află România”, se menționează în documentul de presă.

Premierul Victor Ponta a avut o reacție cu privire la această chestiune. În urmă cu scurt timp, premierul Victor Ponta, a declarat de la Palatul Parlamentului, că săptămâna viitoare va avea loc sesiunea extraordinară a Senatului. „Avem majoritate, vom vota reducerea CAS la Senat și la Cameră”, a menționat premierul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *