Acțiune de donare de sânge, la Năvodari

La Năvodari va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, o nouă acțiune de donare de sânge.

Evenimentul, organizat de  Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța  alături de autoritățile locale, se va desfășura la a Centrul de Zi pentru Copii și Persoane în Vârstă din cadrul Direcției Asistență Socială (Str. Sănătății, nr. 2).

O echipă mobilă va fi prezentă  la acest Centru între orele 08.30-13.30.

La acțiunea de donare din 18 noiembrie sunt așteptați atât locuitorii orașului Năvodari, precum și cei din localitățile învecinate, care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional.

Persoanele donatoare vor beneficia de zi liberă de la locul de muncă în ziua donării, 7 tichete de masă pentru produse alimentare, decontarea cheltuielilor de transport în ziua donării pentru cei care au domiciliul în altă localitate, reducere 50% pentru achiziția unui abonament pentru o lună pentru mijloacele publice de transport dacă domiciliul este în localitatea în care își are sediul Centrul de Transfuzie Sanguină

Toți donatorii de sânge sunt rugați să prezinte în ziua donării un act de identitate valabil.

Persoanele care doresc să doneze sânge sunt rugate să se programeze la numărul de telefon 0786.821.750, de luni-vineri, în intervalul orar 09.00-16.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *