Acasă > Comunicate > Activitatea infracțională în ultimele 24 de ore

Activitatea infracțională în ultimele 24 de ore

În  ultimele  24  de  ore, pe  raza  judeţului Constanţa, poliţiştii au organizat 1 razie şi  16 acţiuni, fiind aplicate 576 sancţiuni contravenţionale.

Depistat în flagrant de poliţiştii Secţiei 2

La data de 12.07.2013, ora 04.40  poliţiştii Secţiei 2  au depistat în flagrant pe strada Soveja, un tânăr de 20 de ani, din judeţul Prahova, având asupra sa mai multe bidoane ce conţineau 40 litri combustibil.

Din primele cercetări s-a stabilit că acesta fusese sustras  din rezervoarele a trei autoturisme parcate în zonă. Cel în cauză a fost prezentat instanţei de judecată ce a dispus arestarea preventivă pentru 29 zile.

 Urmăriţi depistaţi de poliţiştii de investigaţii criminale

La data de 12.07.2013, în urma unei acţiuni pe linia depistării persoanelor urmărite, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au depistat pe H. Ştefan, de 61 ani, care avea de executat 2,6 ani închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier şi pe S. Dănuţ, de 28 ani, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă (29 zile, pentru evaziune fiscală).

 Identificat de poliţiştii Staţiunii Neptun în scurt timp de la sesizare

La data de 11.07.2013,  poliţiştii Staţiunii Neptun au fost sesizaţi de către un turist cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil lăsat pe un şezlong. Demarând cercetările, oamenii legii au identificat şi depistat un tânăr  de 21 ani, suspect de comiterea faptei, întocmindu-i dosar penal pentru furt calificat.  Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

 Cercetat de poliţiştii Secţiei 4 pentru port ilegal de armă albă

La data  de 13.07.2013, ora 05.30,  în urma unei sesizări, poliţiştii Secţiei 4 s-au deplasat pe strada Slt. Gheorghe Sassu, depistând un bărbat de 35 de ani, din Constanţa, care aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice tulbura ordinea şi liniştea publică, asupra sa fiind găsit şi un cuţit cu lamă de20 cm. lungime.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal, fiind cercetat în stare de libertate.

Razie de amploare a poliţiştilor din Medgidia

 La  data 12.07.2013, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Medgidia împreună cu lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Medgidia au organizat şi executat o razie fiind constatate 4 infracţiuni, identificate 5 persoane care se sustrăgeau cercetărilor în tot atâtea dosare penale.

Totodată au fost verificate 3 centre de colectare a fierului vechi, fiind aplicate 35 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6230 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *