Acasă > Sanatate > Acuzații de malpraxis la Spitalul Clinic Județean

Acuzații de malpraxis la Spitalul Clinic Județean

Acuzații grave la adresa medicilor de la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean, dar și a unui medic de la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală O femeie din Constanța spune că Marina, fata ei de numai 14 ani, a trecut prin flăcările iadului în ultimele săptămâni de viață. Copila a fost transportată cu ambulanţa la Secția de Urgențe din Constanța după ce i s-a făcut rău. Odată ajunsă la spital, medicilor le-a trebuit o oră pentru a se ocupa de copilă, spune femeia. În momentul în care Marina a intrat în stare de șoc, femeia a  solicitat transferul fetei la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Nici după ce a ajuns la București, copila nu a fost tratată mai bine.

La patru zile după ce i s-a făcut rău, fata s-a stins din viață la spitalul din Capitală. Rezultatul necropsiei? Moarte suspectă. Abia după şase luni de la decesul fetei, femeia a primit documentele de la spital, în care erau notate analizele efectuate şi tratamentul care i s-a administrat copilei. Ce a aflat din acele foi, este greu de imaginat pentru un părinte. Analizele arătau că fata consumase marijuana și fusese violată înainte să moară.

Contactați telefonic, medicii spun că nu ştiu despre ce este vorba şi că s-a creat, probabil, o încurcătură. Nici reprezentanţii Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța nu au fost mai generoşi cu declaraţiile.

Femeia a depus dosarul pentru anchetă la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Constanța. Abia astăzi au început cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *