sâmbătă, 29 februarie 2020
Acasă > Eveniment > Adrenalină și mulți cai putere la Constanța

Adrenalină și mulți cai putere la Constanța

Adrenalină, mulți cai putere, fum și bucăți de cauciuc ce sar în toate părțile. De asta au avut parte constănțenii care au ajuns în parcarea unui mall din Constanța.

Ramona este posesoarea unei mașini care are peste 400 de cai putere. Ea se află, în acest moment, pe primul loc în clasamentul european. Cine se apucă de un astfel de sport, foarte costisitor de altfel, trebuie să aibă numeroase calități.

„Trebuie să fii foarte coerent, să fii acolo, tot timpul, cu gândul, orice secundă greșită poate fi fatală.” a declarat Ramona Rusu, concurentă.

Carolina vine tocmai din Polonia, practică driftingul de șase ani, dar abia de trei este înscrisă în competițiile europene.

„Cred că cel mai important este sentimentul pentru sport și să vrei să faci asta. Nu e nevoie de calități deosebite, trebuie să exersezi, să antrenezi, cele mai importante sunt simțirile și să vrei să faci asta.” a afirmat Carolina, o concurentă din Polonia.

O mașină pentru un astfel de concurs ajunge să coste între 60 de mii și 100 mii de euro. Cea mai puternică mașină din concurs are nu mai puțin de 640 de cai putere. Calificările au loc sâmbătă, iar ediția oficială va debuta duminică.

Redactor: Bogdan Bolojan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *