sâmbătă, 19 septembrie 2020
Acasă > Monden > Adrian Mutu şi fosta soție Alexandra Dinu, uniți pentru fiul lor, Mario!

Adrian Mutu şi fosta soție Alexandra Dinu, uniți pentru fiul lor, Mario!

Mario, fiul de 11 ani al lui Adrian Mutu şi al Alexandrei Dinu, a fost operat pe cord deschis, după ce medicii italieni au descoperit că are probleme la inimă.

Alexandra Dinu a vorbit în presa italiană despre acest subiect.

“A fost o perioadă oribilă din viaţa mea. Nu am observat nimic până când, în timpul unui control medical amănunţit, pediatrul m-a sfătuit să-i fac lui Mario o electro-cardiogramă, singurul test medical în urma căruia se poate identifica o astfel de problemă a inimii. Aşa am aflat că Mario are acea malformaţie. Toţi părinţii trebuie să fie precauţi şi să meargă la control cu copiii lor”, a spus fosta soţie a lui Adrian Mutu pentru publicaţia Gente.

Conform Alexandrei Dinu, Mario avea un defect septal, o problemă des întâlnită la copii, fiind rezolvată de obicei prin microchirurgie, însă, pentru că nu a fost posibil în acest caz, fiul fotbalistului român a fost supus unei operaţii pe cord deschis.

Alexandra nu a precizat când a avut loc intervenţia chirurgicală. Ea şi-a exprimat intenţia de a înfiinţa o fundaţie adresată copiilor care au probleme cardiace.

În afară de Mario, fotbalistul român mai are două fetiţe, Adriana şi Maya Vega, cu actuala soţie, Consuelo Matos.

 

 

Sursa: Click.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *