Adrian Năstase a vrut să se sinucidă

  •  
  •  
  •  
  •  

“Îmi pare rău că asistaţi la aşa ceva”.Acestea au fost ultimele cuvinte pe care Adrian Năstase le-a așternut pe hârtie înainte de a încerca să-și pună capăt zilelor. Ieri seară, a încercat să se împuşte cu un revolver Smith&Wesson de calibrul 45 pe care îl deţinea legal. Adrian Năstase a fost transportat de urgență la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este supus unei intervenții chirurgicale de o echipă multidisciplinară, din cauza rănilor destul de grave de la nivelul gâtului.

Și anchetatorii care au percheziționat locuinţa fostului premier imediat după tentativa de sinucidere au ajuns la concluzia că arma folosită de Adrian Năstase…

Tentativa lui Adrian Năstase de a-și pune capăt zilelor a fost oprită de unul dintre polițiștii care au venit miercuri seară să îi  prezinte mandatul de arestare.

Vestea că Adrian Năstase s-a împuşcat şi este internat în stare gravă s-a propagat ca o undă de şoc. Imediat la Spitalul Floreasca şi-au făcut apariţia numeroşi colegi, care au dorit să fie alături de fostul premier.

Adrian Năstase nu dădea niciun semn că ar vrea să îşi ia viaţa, a anunţat avocatul lui Ion Cazacu după ce şi-a vizitat clientul la spitalul Floreasca.

După ce Adrian Năstase a fost transportat la Floreasca, preşedintele Traian Băsescu a telefonat miercuri noapte la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, pentru a afla care este starea de sănătate a fostului șef de Guvern. Adrian Năstase a fost condamnat miercuri, de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu executare în dosarul “Trofeul Calității”, decizia magistraților fiind definitivă și irevocabilă. El este acuzat de trafic de influență în ceea ce privește strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *