vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Eveniment > Adrian Sârbu, cercetat pentru evaziune fiscală

Adrian Sârbu, cercetat pentru evaziune fiscală

Potrivit România TV, omul care s-a aflat mult timp în spatele celui mai mare trust de presă din România a intrat acum în vizorul procurorilor. Adrian Sârbu este bănuit că se afla la conducerea reţelei din care fac parte mai multe firme conduse de omul de afaceri şi care a provocat statului un prejudiciu estimat la 20 de milioane de euro.

Aleria Management, una dintre firmele lui Adrian Sârbu, ar fi creat un prejudiciu de aproape 5 milioane de lei, potrivit România TV. La aceasta, se adaugă şi Apropo Media, dar şi Publimedia Internaţional, cu prejudiciu care s-ar ridica la peste 22 de milioane de lei. Vizate de percheziţii sunt si firmele Mediafax Grup si Mediafax S.A. Prejudiciul pe care il estimeaza anchetatorii in cazul celor doua firme este de 55 de milioane de lei.

Percheziţii au avut loc si la studiourile din Buftea. Anchetatorii au intrat ieri dimineaţă să ridice documente pe care să le folosească mai târziu în ancheta din acest dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul total se ridică la 20 de milioane de euro, făcut prin achiziţii fictive de bunuri sau de prestări servicii fictive. Totul era tranzacţionat prin mai multe firme fantomă, scrie România TV.

Sursa: RomâniaTv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *